QPC

Ny marknadsföring via mobiltillbehör

Ny marknadsföring via mobiltillbehör

Att marknadsföra sitt företag är något som är oerhört viktigt. För om man inte syns så finns man inte. I dag finns det flera olika smarta sätt att marknadsföra sig på – som att till exempel köpa mobiltillbehör med företagets logotyp och devis på.

280-mobil-tillbehör-samsungMobiltelefoner och surfplattor tillhör numera vardagen för de allra flesta oavsett om det är privat i underhållningssyfte eller i arbetet. Därför är det så smart att ta tillfället i akt med möjligheten att använda det om du ska marknadsföra ditt företag.

På nätet finns det flera olika butiker som erbjuder tjänster då du kan trycka upp egna mobilskal eller skal och skydd till surfplattor från olika kända tillverkare. Du hittar tillbehör till Samsungs surfplattor i olika storlekar och modeller som finns ute på marknaden just nu.

Ge ut dina tillbehör

En fördel med att ge sig ut på nätet för att shoppa tillbehör och skal är att du ofta får bättre priser än i butikerna. Då blir det plötsligt möjligt att köpa in ett större parti och du kan ge dina anställda mobiltillbehör som de använder då de befinner sig på jobbet. Är de till exempel ute och arbetar på olika platser syns loggan ännu mer och på så sätt gynnar det marknadsföringen.

Det kan även vara bra de gånger företaget firar något jubileum eller liknande då man kan lägga fram tillbehören med loggan så att kunder eller gäster kan plocka med sig dem utan kostnad. Plötsligt sprider sig reklamen på egen hand!

SkalHuset.se säljer mobiltillbehör till billiga priser online och kan vara värt att titta närmare på om du tycker att det verkar vara en god idé att bidra till marknadsföringen via tillbehör till mobiler och surfplattor. Dessutom brukar kunder uppskatta när de får presenter eller produkter gratis när de gör ett besök eller handlar någonting.